BoeteBerekenen.nl

BoeteBerekenen.nl
BoeteBerekenen.nl

Boete Berekenen

Naast projecten voor klanten is Adevso ook actief bezig met het ontwikkelen van eigen ideeën. De boete app is een van deze ideeën en is ontwikkelt als een mobile app voor iOS en Android met responsive website. Beiden hebben dezelfde hoofdfunctionaliteit, het berekenen van een snelheidsboete. Ben je geflitst en wil je weten hoe hoog de boete is?

Nummer #1 in de App Store

De eerste twee weken na de lancering van de mobiele iOS applicatie stond de BoeteBerekenen app op nummer een in de Nederlandse App Store met meer dan 20.000 downloads.

Zelf je boete berekenen?

BoeteBerekenen.nl is vernieuwd!

In 2017 hebben we Boeteberekenen.nl vernieuwd. Dit hebben we gedaan door de interactie en presentatie aan de gebruiker slim op te zetten. Bezoekers krijgen anno 2018 met veel digitale prikkels te maken, ook op websites. Het beantwoorden van meerdere vragen tegelijkertijd roept dan ook veel vragen op. Met het anders presenteren van de vragen voor het berekenen van een snelheidsboete wordt de bezoeker maximaal met één vraag tegelijkertijd geconfronteerd en is daardoor gefocussed op deze ene vraag.

Je boete berekenen met een vraag tegelijkertijd
Gefocussed op een vraag, zonder afleiding

Innovatief inspelen op behoeften

BoeteBerekenen.nl heeft een stabiele positie in Google veroverd. Maandelijks bezoeken duizenden bezoekers de website die meer willen weten over een boete. BoeteBerekenen.nl helpt de bezoeker om dit probleem op te lossen door het zo simpel mogelijk te maken voor de eindgebruiker.

Eenvoudig online je boete berekenen
Eenvoudige vragen met illustraties

Samen met ons bouwen?

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken het voor je uit!

Verplicht veld Ongeldig e-mailadres
Bedankt!
We hebben je verzoek ontvangen en zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement