Elke maand de lekkerste chocolade ontvangen

Elke maand de lekkerste chocolade ontvangen
Elke maand de lekkerste chocolade ontvangen

Chocotasting

Chocotasting.com levert iedere maand samengestelde chocotasting boxes met uitzonderlijke chocolade. Adevso is betrokken geweest bij het opzetten van de website en het bestelproces. Het geavanceerde beheer zorg ervoor dat Chocotasting volledige controle heeft over de bestellingen en kan vanuit hier automatisch facturen genereren. Daarnaast wordt de gehele bestelflow van begin tot eind inzichtelijk en geautomatiseerd klantcontact. Met integratie van het betaalsysteem iDEAL kunnen klanten betalingen voor bestellingen via de Nederlandse banken verrichten.

Media aandacht

Chocotasting was tijdens de lancering groot in het nieuws, onder andere bij: Vogue, Koffie-Cacao, De Buik van Rotterdam en Radio 1.

Ik wil chocolade!

Elke maand chocolade!

Bezoekers van Chocotasting.com worden bij het bezoeken van de website meteen geconfronteerd met de lekkerste chocolade en triggers om tot bestellen over te gaan.

Website in chocolade sferen
In chocolade sferen

Bestellen zoals de klant het wil

Tijdens het bestelproces kan de klant de bestelling geheel naar wens aanpassen. Met keuze uit verschillende abbonementen, producten en het toevoegen van een persoonlijke boodschap zijn allemaal mogelijk.

Bestelproces voor het afsluiten van een chocolade abonnement
Het bestelproces

Geautomatiseerd bestellen

De bestelmodule van Chocotasting.com verwerkt bestellingen geheel automatisch met automatische facturen en betalingsmodelijkheden via de Nederlanse banken.

Automatisch bestelproces
Snel en eenvoudig chocolade bestellen

Samen met ons bouwen?

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken het voor je uit!

Verplicht veld Ongeldig e-mailadres
Bedankt!
We hebben je verzoek ontvangen en zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement