Inside Audio het muziekplatform

Inside Audio het muziekplatform
Inside Audio het muziekplatform

Adevso maakt mooie merken

Inside Audio is een gevestigd merk geworden in de muziekindustrie. Met succes op Facebook en Instagram en nog een eigen website is dit bij veel bedrijven in de muziekindustrie niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels werkt Inside Audio samen met Nederlandse en internationale bedrijven.

Gevestigde naam in de muziekwereld internationaal

Inside Audio is een relatief nieuw platfrom voor muzikanten. Toch heeft het binnen korte tijd veel mooie resultaten geboekt. Zo heeft het platfrom al elke maand 10.000 unieke bezoekers.

Bekijk Inside Audio

Op maat gemaakt

Een unieke op maat gemaakte website in twee verschillende talen moet eenvoudig te beheren zijn. Elke functie van de website is op maat gemaakt om het beheer van de website in een vaste workflow zo efficient mogelijk te houden.

Op maat gemaakt beheerpaneel in Laravel
Op maat gemaakte functies voor de optimale workflow

Data om trots op te zijn

Zonder enig advertentiebudget voor Facebook bereikten we in één week 1.300 likes op Facebook en meer dan 1.500.000 impressies. De sleutel is om te werken met exclusieve content en Growth Hack Tools.

Wat is Growth Hack?

We hebben een pagina opgezet waar men gratis een muziek-template kon downloaden. Om een hoge conversieratio te realiseren, hebben we de pagina en flow geoptimaliseerd en uitgebreid getest.

Het toepassen van Growth Hack
Conversiepagina

Samen met ons bouwen?

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken het voor je uit!

Verplicht veld Ongeldig e-mailadres
Bedankt!
We hebben je verzoek ontvangen en zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement