Razendsnel zorgverzekeringen vergelijken

Razendsnel zorgverzekeringen vergelijken
Razendsnel zorgverzekeringen vergelijken

Supersnel vergelijken

ZorgverzekeringWijzer vergelijkt op een unieke manier zorgverzekeringen in Nederland. De ontwikkelingen aan de website zijn al vanaf het begin door het team van Adevso aangepakt en dit is nu uitgegroeid tot een zeer geavanceerd vergelijkingssysteem. Het verwerken van grote hoeveelheden data en deze presenteren aan de consument doormiddel van slimme berekeningen zijn basisonderdelen van deze website.

Meer dan 500.000 bezoekers in december

Rond de maand december is het weer tijd om te switchen van zorgverzekeraar. ZorgverzekeringWijzer is in de laatste maanden van het jaar een druk bezochte website met duizenden bezoekers per dag.

Bekijk ZorgverzekeringWijzer

Unieke manier van vergelijken

De unieke manier van zorgverzekeringen vergelijken doormiddel van duidelijke stappen maakt ZorgverzekeringWijzer uniek ten opzichte van concurrenten.

Conversiegericht vergelijken met ZorgverzekeringWijzer.nl
Conversiegericht vergelijken

Verschillende stappen

Omdat een bezoekers verschillende stappen zet in het vergelijkingsprocess moet elke stap optimaal geoptimaliseerd zijn voor conversie en gebruikerservaring.

Resultatenpagina die duidelijk laat zien wat elke verzekeraar te bieden heeft
Een duidelijke resultatenpagina

Duidelijk en krachtig

Een plek waar je alles vindt over Nederlandse zorgverzekeringen.

Alle informatie over de Nederlandse zorgverzekeraars op een plek
Een volledig overzicht van zorgaanbieders
Rob de Graaf - Directeur ZorgverzekeringWijzer
Thomas leren kennen als een specialist op het gebied van alles wat met een website te maken heeft. Hij is innovatief kan goed luisteren naar de klant en komt op het juiste moment met nieuwe idee├źn en aanvullingen. De omgang is prettig en Thomas staat altijd paraat. Vanaf de start van ZorgverzekeringWijzer.nl is Thomas betrokken bij de bouw en inrichting van de website. Mede door Thomas zijn inzicht, creativiteit en zijn kennis blijft ZorgverzekeringWijzer.nl groeien in alle opzichten. Rob de Graaf - Directeur ZorgverzekeringWijzer
Frans Kooning - Directeur ZorgverzekeringWijzer
Dag en nacht, zomer of winter, Thomas is een zeer betrouwbare persoon die altijd voor uw bedrijf klaar staat. Hij is met ons meegegroeid van student tot volwaardig Software Engineer met een bak aan ervaring, geen database te groot en geen foutje te klein om te onderzoeken! Frans Kooning - Directeur ZorgverzekeringWijzer

Samen met ons bouwen?

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken het voor je uit!

Verplicht veld Ongeldig e-mailadres
Bedankt!
We hebben je verzoek ontvangen en zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement