Slimme app voor mensen met Cystic Fibrosis

Slimme app voor mensen met Cystic Fibrosis
Slimme app voor mensen met Cystic Fibrosis

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting heeft in samenwerking met Adevso de CF Enzymen app ontwikkelt. Met deze app kunnen mensen met Cystic Fibrosis op een zeer eenvoudige manier advies voor medicatie berekenen. Met een geavanceerde back-end heeft de De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting de volledige controle over bijvoorbeeld welke voedingsmiddelen getoond worden in de mobile app. De app is ontwikkelt voor de twee grootste mobile platformen: iOS (Apple) en Android (Google).

Innovatie voorop

Adevso denkt graag verder zodat ideeën werkelijkheid worden. De app is samen met de eindgebruikers uitgebreid getest en zo vormgegeven dat deze voldoet aan de verwachtingen.

Eenvoudige selectie en uitkomst

Zoeken uit een grote online voedingsmiddelen database en snel selecties maken behoort tot een van de mogelijkheden van de app. Eindgebruikers geven in de app aan hoeveel ze van welk voedingsmiddel hebben gegeten en een advies wordt automatisch berekend op basis van medicatie.

Snel een advies berekenen
Snel en eenvoudig een advies berekenen

Meerde medicatie

De mobile app kan overweg met meerdere soorten medicatie. Door het ondersteunen van meerdere medicatiesoorten is de app bruikbaar voor een grote doelgroep.

Meerdere medicatiesoorten
Meerdere medicatiesoorten
Johanna Vermeulen - Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting
Thomas Muller heeft een enzymenapp voor ons ontwikkeld. Wij zijn zeer tevreden over het meedenken en snelle handelen van Thomas en kijken terug op een geslaagd ontwikkeltraject. De ontwikkelde app is nog steeds in de store te verkrijgen. Johanna Vermeulen - Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Samen met ons bouwen?

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken het voor je uit!

Verplicht veld Ongeldig e-mailadres
Bedankt!
We hebben je verzoek ontvangen en zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement