Slimme Enzymen app voor patiënten

Slimme Enzymen app voor patiënten
Slimme Enzymen app voor patiënten

Enzymen app

In samenwerking met de Dutch Pancreatic Cancer Group heeft het team van Adevso een unieke Enzymen app ontwikkelt voor iOS en Android. Met dit hulpmiddel kunnen patiënten eenvoudig een advies berekening doen en een rijk gevulde voedingsmiddelen database opvragen.

De voedingsmiddelen database is met behulp van meerdere Diëtisten en het Voedingscentrum samengesteld. Deze gegevens worden via een beveiligde verbinding met een professionele back-end uitgewisseld.

Voedingscentrum helpt met ruik gevulde voedingsmiddelen database voor de Enzymen app
Voedingscentrum helpt bij rijk gevulde voedingsmiddelen database

Succesvolle pilot

De app is uitgebreid getest tijdens een pilot met een grote groep testers. De resultaten van de pilot waren zeer positief. Aan de hand van de testresultaten is de app verbeterd voor deze definitief gelanceerd werd.

Statistieken voor beter onderzoek

De app stelt de gebriuker doormiddel van een slim algoritme vragen om beter te kunnen adviseren. De gebruiker krijgt op zijn device een push notificatie met de keuze om deze vragen te beantwoorden. De antwoorden op de vragen worden voor beter onderzoek naar de medicatie gebruikt en annoniem opgeslagen.

Rijk gevulde voedingsmiddelen database in mobile app
Keuze uit een rijk gevulde voedingsmiddelen database

Persoonlijk overzicht

De app laat een persoonlijk overzicht zien van alle adviesmomenten en gegevens die daarbij horen. Deze gegevens zijn eenvoudig te exporteren naar een pdf-bestand om bijvoorbeeld door te sturen naar de behandelend arts.

Eigen overzicht met realtime gegevens
Eigen overzicht met realtime gegevens

Samen met ons bouwen?

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken het voor je uit!

Verplicht veld Ongeldig e-mailadres
Bedankt!
We hebben je verzoek ontvangen en zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement