Slimme software voor de bouw

Slimme software voor de bouw
Slimme software voor de bouw

STA Software

In samenwerking met STA Software B.V. heeft het team van Adevso software op de markt gezet waarmee bouwbedrijven digitaal kunnen opleveren. Het product bestaat uit meerdere modules: het digitaal opleveren voor aannemers, gereedmelden voor onderaannemers/leveranciers en het beheren van garanties.

Al meer dan 35 bouwbedrijven in Nederland

Door het ontwikkelen van een unieke website met het toepassen van Google Optimalisatie en Google Adverteren zijn er nu al 35 bouwbedrijven aangelosten bij STA Software B.V. en dit aantal groeit door.

Bekijk de website

Modules

Het ontwikkelde softwarepakket bestaat uit meerdere modules. Onze techneuten hebben voor iedere module nauwkeurig gekeken naar de wensen en verwachtingen van eindgebruikers, en daarvoor de meest geschikte technische oplossingen gekozen.

De gereedmelden app is een mobile app die zowel op mobiel als tablet te gebruiken is door onderaannemers en leveranciers. Er is gekozen om deze app voor meerdere platformen (iOS, Android en Windows Phone) ondersteuning te geven, zodat er een zo'n groot mogelijk publiek gebruik van deze app kan maken.

Bouwsoftware met meerdere slimme modules
Meerdere slimme modules

Ontwikkelt voor de eindgebruiker

De bouwsoftware maakt het voor bedrijven eenvoudiger om het opleveringsproces uit te voeren. Gevonden gebreken noteert men in een daarvoor ontwikkelde app waarbij goed is gekeken naar de user experience. Door de app een langere periode door een grote groep aannemers te laten testen, hebben we daardoor een geweldig eindresultaat weten waar te maken.

Slim werken met slimme bouwsoftware
Slim werken met slimme bouwsoftware

Veilige en krachtige infrastructuur

Vanaf het eerste moment is er door de professionals van Adevso goed nagedacht over de meest geschikte infrastructuuroplossing. Daarbij is kwaliteit, schaalbaarheid, veiligheid en het toekomstgericht denken voor de bouwsoftware van groot belang geweest op de eindbeslissing. De verschillende modules en losse apps staan allemaal met elkaar in verbinding om zo informatie over en weer te sturen. Deze informatie is vaak gevoelig. We hebben met ons team tijdens de ontwikkeling van de bouwsoftware rekening gehouden met twee belangrijke punten: geen onnodige informatie over en weer sturen en het volledig versleutelen (encryptie) van deze informatie. Daarnaast is er een streng authenticatiebeleid opgezet waarmee ongenodigde gasten geen toegang hebben tot deze informatie.

Goed beveiligde software
Veiligheid voorop bij goede software

Samen met ons bouwen?

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken het voor je uit!

Verplicht veld Ongeldig e-mailadres
Bedankt!
We hebben je verzoek ontvangen en zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement