Video's streamen met de Boosheidscontrole app

Video's streamen met de Boosheidscontrole app
Video's streamen met de Boosheidscontrole app

Stichting Goldstein

Samen met Stichting Werken met Goldstein heeft het Adevso de boosheidscontrole app ontwikkelt. De app wordt ingezet tijdens trainingen en gebruikt door indivuele personen en trainers. Achter de app hangt een professionele back-end voor het streamen van de video's die beschikbaar zijn in de app. Op basis van het apparaat, zoals tablet of smartphone wordt de kwaliteit van de videostream bepaald. De app is zo ontwikkelt dat deze geschikt is voor tablet en smartphone op de platformen iOS (Apple) en Android (Google).

Help de nieuwe generatie

Stichting Werken met Goldstein biedt met deze app een nieuw middel aan om de content die eerst beschikbaar was op dvd's nu te bekijken via de smartphone of tablet.

On the fly videos!

De app streamt video's vanaf een beveiligde server en bepaald aan de hand van het apparaat in welke kwaliteit er gestreamed moet worden.

Video's streamen vanuit de mobile app
Snel video's streamen in de beste kwaliteit

Ieder platform optimaal benut

De mobile app is voor de twee grootste mobile platformen ontwikkeld met de laatste technieken. Daarbij is rekening gehouden met het optimaal benutten van elk platform op basis van de beste user experience.

Lijst met video's die te streamen zijn
Een overzicht van alle beschikbare video's

Samen met ons bouwen?

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken het voor je uit!

Verplicht veld Ongeldig e-mailadres
Bedankt!
We hebben je verzoek ontvangen en zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement