Mobile apps

Mobile apps

Aandacht maakt resultaat

Je hebt een super idee en wil weten of een mobile app daarvoor geschikt is? Een herkenbare UI (user interface) die optimaal aansluit bij de verwachtingen en het platform van de eindgebruiker. Wij luisteren goed naar jouw wensen en denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een super UX maakt een super app

Als wij een app ontwikkelen, dan doen we dit door goed te kijken naar de eindgebruiker. Dit is tenslotte de gebruiker van de app. Een herkenbare en snelle user interface kan zomaar het verschil maken.

Mobile first

Mobile apps ontwikkelen vanuit de mobile first gedachtenVrijwel iedereen heeft een smartphone binnen handbereik. Een mobile app die alle functionaliteit biedt op elk moment van de dag is iets wat steeds vaker wordt verwacht.

Multiplatform

Er zijn verschillende platformen voor mobile apps. Zo heb je iOS door Apple, Android door Google en Windows Phone door Microsoft. Naast deze platformen heb je ook nog andere smart devices waar je een app voor kunt ontwikkelen. Smartwatches en smartglasses zijn enkele voorbeelden daarvan.

Mobile apps die werken op alle devices

Hoe doen we dat?

Met ons team van techneuten luisteren we goed naar jouw ideeën en wensen. Samen kijken we wat daarvoor de beste technische oplossing is. Dit proces bestaat uit de volgende stappen:

1 Onderzoek

Wij gaan op ontdekkingsreis en stellen vast wat de verwachtingen zijn.Vooraf onderzoeken

2 Strategie

Wij bepalen samen de strategie en maken samen de keuzes die daaruit voortvloeien.De strategie bepalen

3 Vormgeven

Wij ontwerpen de schermen. Hierbij kijken wij goed naar de User Experience.Mobile apps met een unieke vormgeving

4 Bouwen

De technische ontwikkelingen gaan van start en er worden lange dagen gemaakt om alles op tijd af te hebben.Mobile apps laten bouwen

5 Monitoren

Wij houden het resultaat scherp in de gaten door goed te monitoren.Mobile apps realtime monitoren

 

Bekijk onze succesvolle mobile apps!

Naar onze succesvolle apps

Samen met ons bouwen?

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken het voor je uit!

Verplicht veld Ongeldig e-mailadres
Bedankt!
We hebben je verzoek ontvangen en zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement