Adevso

Join the team!

Hallo, wij zijn ADEVSO!

Wij zijn een jong team met een sterke motivatie om processen te veranderen.
Na 7 jaar te hebben gewerkt voor verschillende opdrachtgevers, hebben we afgelopen jaar het roer drastisch omgegooid.

We werken nu enkel aan onze droom - en horen graag wat jouw droom is!

De volgende projecten waar we bij ADEVSO aan werken zijn.

Onze projecten

STA Software

Marketing van het hoogste niveau gecombineerd met complexe software voor de bouwbranche – dat is STA Software B.V. Ben jij een ster in het binnenhalen van nieuwe leads en klanten? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.

Duik je liever de code in? Dan ga je met ons softwareteam aan de slag om een complex backend systeem uit te bouwen in C#.

STA Software - Slimme software voor de bouw

Ponchy

Heb je interesse om een fysiek product zowel online als bij verschillende winkels te vermarkten? Dan is Ponchy iets voor jou! Ponchy is een project dat nog in de kinderschoenen staat, waardoor het een flinke marketing, design en branding duw in de rug kan gebruiken.

Ponchy

Inside Audio

Het Inside Audio team timmert hard aan de weg om wereldwijd de grootste website voor muzikanten te bouwen. Op de achtergrond is de content, marketing en techniek volop in ontwikkeling.

Inside Audio

ABOSS

ADEVSO is verantwoordelijk voor de gehele online marketing bij de Amsterdamse startup ABOSS. Het team van Adesvo werkt nauw samen met ABOSS om internationale groei te realiseren. Artiesten als Armin van Buuren, Oliver Heldens, Di-Rect en nog veel meer maken inmiddels al gebruik van ABOSS.

ABOSS

Je bent vrij om je op één project te focussen, maar het is ook mogelijk om tijd te verdelen over verschillende projecten. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we samen verder in op de werkzaamheden en de invulling van jouw stage.

Wij hebben plek voor verschillende stageplaatsen, zoals...

Direct aanmelden!

Wat kunnen we jou bieden?

Office tunes

We zijn gevestigd in het Business Center Gemert met balkon en fenomenaal uitzicht ;)

Business Center GemertBusiness Center Gemert